icon
close

Informatie aanvragen

Coronamaatregelen

Diverse coronamaatregelen hebben invloed op de rijschoolbranche. In de onderstaande berichtgeving kan je laatste updates lezen.

Vrachtautorijlessen geannuleerd
Onze transportmedewerkers hebben besloten om in ieder geval tot en met 28 april te stoppen met het geven van rijlessen op de vrachtauto. Dit om de gezondheid van onze leerlingen en ons personeel te waarborgen. Wanneer deze maatregelen niet meer nodig zijn, zullen wij jou hierover informeren en nieuwe rijlessen inplannen. Leerlingen die op korte termijn een examen hebben staan zullen hierin voorrang krijgen.

Motorrijlessen, autorijlessen en aanhangwagenrijlessen geannuleerd
Er is besloten om in ieder geval tot en met 28 april de motorrijlessen, autorijlessen en aanhangwagenrijlessen stop te zetten. Dit om de gezondheid van onze leerlingen en ons personeel te waarborgen. Wanneer deze maatregelen niet meer nodig zijn, zullen wij jou hierover informeren en nieuwe rijlessen inplannen. Leerlingen die op korte termijn een examen hebben staan zullen hierin voorrang krijgen.

Klassikale theoriecursussen geannuleerd
Omdat we groepen vermijden en het CBR voorlopig geen examens afneemt hebben we besloten om alle klassikale theoriecursussen in ieder geval tot en met 28 april te annuleren.

Heb jij in april of mei een examen gepland staan en wil je toch begeleiding? Wij creëren op dit moment de mogelijkheid om op een andere wijze theorieles te geven. Houd hiervoor deze pagina in de gaten of neem contact op met onze medewerkers.

Examens en toetsen per direct afgelast
Het CBR heeft 15 maart besloten alle theorie- en praktijkexamens, tussentijdse toetsen, rijtesten tot en met 28 april te annuleren. Alle examens kunnen kosteloos worden ingehaald zodra deze weer kunnen worden ingepland. Op dit moment is het nog niet mogelijk om een nieuwe toets of nieuw examen in te plannen bij het CBR.

Heb jij in de periode tot 28 april een theorie- of praktijkexamen, tussentijdse toets of rijtest staan? Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om jouw persoonlijke planning door te nemen.

Nascholingscursussen Code 95 gaan niet door
De nascholingscursussen voor beroepschauffeurs worden door het CBR niet meer geregistreerd. Dit betekent dat de gevolgde cursussen vanaf 17 maart niet meetellen voor de Code 95. Dit geldt in ieder geval tot en met 28 april.

Veel gestelde vragen

Ik heb verschijnselen van verkoudheid of griep. Kan mijn les doorgaan?

Nee. Heb je verschijnselen van verkoudheid of griep, meld dit bij je instructeur of bij onze kantoormedewerkers. De rijles wordt dan verplaatst.

Sinds 15 maart wijzigen we tot en met 31 maart onze ziektemeldingsregeling. Deze wordt in plaats van de gebruikelijke 72 uur veranderd naar 24 uur.

We volgen de richtlijnen zoals opgesteld door de Rijksoverheid. Onze lesvoertuigen worden voor en na iedere les schoongemaakt met desinfecterende schoonmaakmiddelen.

Zodra we weer kunnen plannen, nemen wij contact met je op.

Dat is nog niet bekend. Wanneer dit weer mogelijk is bij het CBR nemen wij contact met je op.

Nee, dit is helaas niet mogelijk. Je houd gewoon tegoed waar je voor hebt betaald.

Ons kantoor in Putten is geopend tijdens de normale openingstijden. Al onze medewerkers staan klaar om jouw vragen te beantwoorden.