icon
close

Informatie aanvragen

Coronamaatregelen

Diverse coronamaatregelen hebben invloed op de rijschoolbranche. In de onderstaande berichtgeving kan je laatste updates lezen.

 

Protocol rijlessen
Download hier onze protocollen die wij hanteren tijdens de rijlessen. Deze protocollen hanteren wij bovenop de richtlijnen van de overheid.


Overige rijopleidingen mogen weer worden gestart.

Vanaf maandag 11 mei mogen er weer rijlessen worden gegeven. We snappen dat iedereen weer graag wil beginnen. Om dit in goede banen te leiden nemen wij met jou contact op om lessen in te plannen. Er kunnen nog niet voor alle categorieën examens worden ingepland. Wanneer het CBR daar weer klaar voor is kunnen wij ook met jou examens inplannen.

Om een slimme en verantwoorde opstart te realiseren heeft het CBR alle theorie-examens die ná 20 mei gereserveerd staan geannuleerd. Ook de praktijkexamens voor de auto worden voor de rest van het jaar uit de planning gehaald. Kandidaten kunnen deze straks kosteloos opnieuw inplannen.

Uiteraard volgen we alle gezondheidsmaatregelen op tijdens de rijlessen. Deze zijn opgesteld in ons protocol die voor aanvang van de eerstkomende rijles met je wordt gedeeld.

Voor meer informatie, houd deze pagina in de gaten.

 

Motorrijlessen en bromfietsrijlessen weer gestart.
Wij mogen weer starten met het geven van motor- en bromfietsrijles!

Deze week zullen wij contact met de cursisten opnemen om weer lessen in te plannen. Vanaf volgende week is het weer mogelijk om praktijkexamens in te plannen. Motortheorie examens worden helaas nog niet afgenomen.

Wil jij ook beginnen met bromfiets- of motorrijlessen? Klik hier voor alle informatie voor het bromfietsrijbewijs. Klik hier voor alle informatie voor het motorrijbewijs.

 

Wat kan je in de tussentijd doen?
In de afgelopen tijd hebben we een aantal keer een online quiz gespeeld met onze leerlingen die met hun autotheorie bezig zijn. Houdt je mail in de gaten en speel de volgende keer ook mee!

Vanaf januari 2020 werken alle leerlingen die hun autorijbewijs halen met DRI-VR. Een virtual reality pakket waarmee je thuis op de bank verkeerssituaties kan oefenen. DRI-VR heeft in de afgelopen weken een speciaal Thuiszitpakket ontwikkeld waarmee jij je niveau op pijl houdt. Heb jij geen DRI-VR in je lespakket? Voor slechts €59,00 kan je het pakket bestellen op dri-vr.nl. Hiermee kan je 3 weken thuis verkeerssituaties oefenen. Een aanrader!

Veel gestelde vragen

Mijn theoriecertificaat, AVB-examen of Code95 is of gaat verlopen. Wat moet ik doen?

Certificaten en (deel)examens die verlopen zijn door de coronamaatregelen blijven tot in ieder geval 1 december geldig.

Zodra we weer kunnen plannen, nemen wij contact met je op.

Dat is nog niet bekend. Wanneer dit weer mogelijk is bij het CBR nemen wij contact met je op. Vanaf 11 mei kunnen er voor de bromfiets en motor weer praktijkexamens worden geplant. Wij nemen met jou contact op als we kunnen plannen.

Ons kantoor in Putten is geopend tijdens de normale openingstijden. Al onze medewerkers staan klaar om jouw vragen te beantwoorden.