icon
close

  Informatie aanvragen

  Coronamaatregelen

  Diverse coronamaatregelen hebben invloed op de rijschoolbranche. In de onderstaande berichtgeving kan je laatste updates lezen.

   

  Verlenging lockdown tot 10 februari
  Gisteren heeft het kabinet besloten de lockdown te verlengen tot 10 februari. Dit betekent dat alle rijlessen, toetsen, examens en cursussen tot die tijd niet doorgaan.

  Inplannen nieuwe toets of examen
  Wanneer je een toets en/of examen hebt gepland in de periode tot 10 februari kan je deze zonder extra kosten inhalen. De dag na de oorspronkelijke datum van je toets of examen neemt onze backoffice contact met je op. Er wordt dan samen met jouw een nieuwe datum afgesproken.

  Inplannen nieuwe rijlessen
  De rijlessen voor de categorie B worden door je instructeur gepland. Hij of zij neemt contact met jouw op om een nieuw lesschema te plannen. De rijlessen van overige categorieën worden door onze backoffice gepland. Hiervoor wordt contact met je opgenomen.

  Inplannen nieuwe cursus
  Wanneer je een cursus hebt gepland staan in de periode tot 10 februari kan je deze zonder extra kosten inhalen. Wanneer er nieuwe data bekend zijn neemt onze backoffice contact met je op om een nieuwe cursus in te plannen.

  Geldigheid certificaten, examenresultaten en code 95
  Certificaten, passen of examenuitslagen die vanwege de coronamaatregelen dreigen te verlopen, werden eerder vanuit de overheid verlengd. Dit geldt ook voor de deelexamens of praktische proeven voor het behalen van het getuigschrift van vakbekwaamheid (code 95). Bekijk hier welke geldigheid voor jou geldt.

   

  Houdt deze pagina in de gaten voor nieuwe updates.

  Veel gestelde vragen

  Zijn jullie bereikbaar voor contact?

  Onze kantoren in Putten en Barneveld zijn gesloten voor bezoek. Wij zijn wel telefonisch bereikbaar op 0341 353 294.

  Afhankelijk van hoelang de lockdown gaat duren en wanneer jij je toets en/of examen gepland hebt staan, worden door onze backoffice nieuwe rijlessen en cursussen ingepland. Hiervoor nemen wij contact met jou op.

  Alle toetsen en examens die tijdens de lockdown gepland staan worden op een later moment ingehaald. Wanneer daar zicht op is word je hierover de komende dagen geïnformeerd door onze backoffice.

  Verloopt de geldigheid van het theorie-examen tussen 1 januari en 1 mei 2021, dan blijft deze tot 1 oktober 2021 geldig.