icon
close

  Informatie aanvragen

  Coronamaatregelen

  Diverse coronamaatregelen hebben invloed op de rijschoolbranche. In de onderstaande berichtgeving kan je laatste updates lezen.

  Protocol rijlessen
  Download hier onze protocollen die wij hanteren tijdens de rijlessen en bekijk welke maatregelen voor jou gelden. Deze protocollen hanteren wij bovenop de richtlijnen van de overheid.

  Praktijklessen
  Alle praktijkopleidingen zijn toegestaan tot 17:00 uur. Daar zijn een aantal voorwaarden aan verbonden. Deze vind je terug in de opgestelde rijlesprotocollen hierboven. Lees deze goed door en voorkom verassingen.

  Praktijkexamen
  Bij het CBR en tijdens het praktijkexamen is het dragen van een mondkapje verplicht. Tijdens het examen mogen er 2 personen in het voertuig zitten. Dat betekend dat de instructeur niet mag meerijden.

  Theorielessen en examens
  Bij het CBR en tijdens het theorie-examen is het dragen van een mondkapje verplicht. Tijdens theorielessen is het dragen van een mondkapje verplicht wanneer er naar en van de zitplaats wordt gelopen. Niet zakelijke theorieopleidingen mogen alleen tussen 06.00 en 17.00 uur worden gegeven. Zakelijke theorieopleidingen mogen wel na 17.00 worden gegeven.

  Nascholing
  Tijdens theoretische nascholing is het dragen van een mondkapje verplicht wanneer er naar en van de zitplaats wordt gelopen. Tijdens een praktijktraining mogen maximaal twee cursisten in het voertuig en per docent.

  Geldigheid certificaten, examenresultaten en code 95
  Certificaten, passen of examenuitslagen die vanwege de coronamaatregelen dreigen te verlopen, werden eerder vanuit de overheid verlengd. Dit geldt ook voor de deelexamens of praktische proeven voor het behalen van het getuigschrift van vakbekwaamheid (code 95). Bekijk hier welke geldigheid voor jou geldt.

  Openingstijden
  Bezoek bij de kantoren in Putten en Barneveld is mogelijk. Ons kantoor in Putten is open tijdens de reguliere openingstijden. Ons kantoor in Barneveld is alleen open op afspraak. Je mag ook altijd een berichtje achterlaten op de website. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

   

  Houdt deze pagina in de gaten voor nieuwe updates.

  Veel gestelde vragen

  Zijn jullie bereikbaar voor contact?

  Bezoek bij de kantoren in Putten en Barneveld is weer mogelijk. Ons kantoor in Putten is open tijdens de reguliere openingstijden. Ons kantoor in Barneveld is alleen open op afspraak.

  Certificaten, passen of examenuitslagen die vanwege de coronamaatregelen dreigen te verlopen, zijn vanuit de overheid verlengd. Ook de geldigheid van rijbewijzen en code 95 is opnieuw verlengd. Kijk op de website van het CBR wat voor jou van toepassing is.