icon
close

Informatie aanvragen

Coronamaatregelen

Diverse coronamaatregelen hebben invloed op de rijschoolbranche. In de onderstaande berichtgeving kan je laatste updates lezen.

 

Protocol rijlessen vernieuwd
Met ingang van 29 september hebben wij onze protocollen vernieuwd. Download hier onze protocollen die wij hanteren tijdens de rijlessen en bekijk welke maatregelen voor jou gelden. Deze protocollen hanteren wij bovenop de richtlijnen van de overheid.


Dragen van een mondkapje verplicht

Vanaf maandag 5 oktober is het dragen van een mondkapje verplicht tijdens de rijlessen waarbij in het lesvoertuig wordt gereden. Leerlingen dienen zelf een mondkapje mee te nemen.

Gewijzigde openingstijden
Onze kantoren in Putten en Barneveld zijn enkel telefonisch bereikbaar. Langskomen kan op afspraak. Bel hiervoor naar 0341 353 294.

 

 

 

Veel gestelde vragen

Mijn theoriecertificaat, AVB-examen of Code95 is of gaat verlopen. Wat moet ik doen?

Certificaten en (deel)examens die verlopen zijn door de coronamaatregelen blijven tot in ieder geval 1 december geldig.

Nee. Heb je verschijnselen van verkoudheid of griep, meld dit bij je instructeur of bij onze kantoormedewerkers. De rijles wordt dan verplaatst.

We volgen de richtlijnen zoals opgesteld door de Rijksoverheid. Onze lesvoertuigen worden voor en na iedere les schoongemaakt met desinfecterende schoonmaakmiddelen. Ook is het dragen van een mondkapje verplicht. Je dient deze zelf mee te nemen.

Ons kantoor in Putten is geopend op afspraak. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 0341 353 294.