Bouw aan jouw specialisme met Code 95

Een gloednieuwe Code 95 nascholing, gefocust op offroad. Wij presenteren met trots onze geheel nieuwe en unieke training waarbij chauffeurs met hun truck uitgedaagd worden in het beheersen van verschillende ondergronden.

Volledige dag focus op offroad
Al meerdere jaren is offroad rijden een populair onderdeel geweest van Chauffeursdagen bij Roordink Transport Opleidingen. Dit wordt door zowel onze opdrachtgevers als de chauffeurs hoog gewaardeerd. Dankzij positieve feedback en de groeiende vraag kunnen we deze training nu uitbreiden naar een volledige dag. Hiermee kunnen we een intensievere offroad ervaring bieden dan ooit tevoren!

De waarde van deze training
Wij merken regelmatig dat de sper en andere hulpsystemen niet op een juiste manier gebruikt worden. Dit zorgt voor onnodige en hoge onderhoudskosten. Wij combineren in deze training de ervaring van onze instructeurs met de input van merkdealers. Zo garanderen we verbeterde voertuigprestaties en lagere operationele kosten.

Inschrijving geopend
De voorbereidingen voor het officieel certificeren van deze training zijn in volle gang. We hopen dan ook al dit jaar de eerste chauffeurs met hun truck te kunnen uitdagen. Dit is jouw kans om als een van de eersten deel te nemen aan deze exclusieve nascholing, en je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Wil jij er bijzijn? Laat je gegevens vrijblijvend achter via onze website. Zo ben jij exclusief als eerste op de hoogte wanneer de data bekend zijn.

Ontdek de kracht van offroad!

  • 7 praktijkuren
  • Uniek in Nederland
  • Inschrijving geopend
Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Laat via onderstaand formulier je gegevens achter om op de hoogte gehouden te worden. Zo ben je exclusief als eerste op de hoogte als de data bekend zijn.

     

    Vragen?

    Heb je vragen? Laat ze gerust hier achter. Wij nemen dan contact met je op om al je vragen door te nemen.