icon
close werken bij rijschool roordink

  Informatie aanvragen

  Voordelig je C1 rijbewijs halen via de NKC

  Speciaal voor camperaars heeft de NKC in samenwerking met de BOVAG twee pakketten ontwikkeld voor het behalen van het C1 rijbewijs. Om aan ieders wensen te voldoen is er de keuze tussen het 1-daags pakket of het meerdaags pakket.

  Het C1 rijbewijs is verplicht wanneer je een camper wil rijden tussen de 3.500 kg en 7.500 kg (inclusief laadvermogen).

  Ons aanbod:

  • 1-daags pakket

   Met dit pakket kun jij in één dag jouw C1 rijbewijs behalen zodat jij zwaardere camper (3.500 – 7.500 kg) kunt rijden. Je volgt een dag van 5 klokuren en sluit de dag af met je praktijkexamen C1. Vooraf heb je al de theorie geleerd met het e-learning pakket van de NKC en heb je je theorie examen verkeer-motortechniek C1 via het CBR behaald.

   Let op, deze 1-daagse opleiding is alleen en uitsluitend geschikt voor mensen die ruimschoots over camperervaring beschikken!

  • Meerdaags pakket

   Je kunt er ook voor kiezen om de opleiding te spreiden over meerdere dagen. Je zult in totaal 8 klokuren met een rijinstructeur rijden. Deze 8 uren verdeel je over meerdere dagen. Vooraf rond je na het oefenen met het e-learning pakket van de NKC je theorie examen Verkeer-motortechniek C1 af met een examen van het CBR. Je sluit de opleiding af met het praktijkexamen.

  Pakketoverzicht:

  • 1-daags pakket
   Dit pakket bevat:
   • 1 lesdag van 5 klokuren
   • Digitaal theoriepakket (e-learning)
   • Theorie-examen Verkeer-Motortechniek C1
   • Praktijkexamen C1
  • Meerdaags pakket
   Dit pakket bevat:
   • 8 klokuren te verdelen over meerdere dagen
   • Digitaal theoriepakket (e-learning)
   • Theorie-examen Verkeer-Motortechniek C1
   • Praktijkexamen C1

  1 januari 2023 – Op al onze opleidingen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW en 0% BTW voor CBR-producten.

  Voordelen voor jou

   

  • NKC en BOVAG hebben voor jou een speciaal pakket samengesteld, van online theorie leren tot praktijkopleiding.
  • BOVAG rijscholen kunnen je aanvullend nog een klassikale theoriecursus tegen betaling aanbieden als voor jou online leren geen optie is of je graag extra ondersteuning wenst.
  • BOVAG rijscholen zijn verdeeld over geheel Nederland.
  De NKC, Europa’s grootste camperclub

  De NKC (Nederlandse Kampeerauto Club) is hét consumentenplatform voor de (Europese) camperliefhebber. De NKC informeert en inspireert en brengt camperaars met elkaar in contact. Naast het aanbieden van verzekeringen, speciaal voor de camperaar zet de NKC zich in voor belangenbehartiging voor alles wat met camperen te maken heeft. Leden van de NKC profiteren van voordelen als korting op onder andere overtochten, deelname aan trainingen en evenementen en natuurlijk van alle kennis die de NKC op campergebied in huis heeft.

  Medische keuring & gezondheidsverklaring

   

  Voor het behalen van je C1-rijbewijs is een medische keuring en gezondheidsverklaring ‘Groot rijbewijs’ verplicht. De kosten hiervoor zijn niet inbegrepen bij de pakketprijs.

  Op deze website kun je een afspraak maken met een erkende ARBO-keuringsarts voor de medische keuring. De kosten voor deze keuring liggen tussen de €50,- en €100,-.

  Een gezondheidsverklaring ‘Groot rijbewijs’ kun je aanvragen via het CBR. De kosten voor deze gezondheidsverklaring bedragen €41,-. (2023).

  Gemiddelde cijfer:
  934 beoordelingen

  9.3
  BENIEUWD WAT ANDEREN HEBBEN ERVAREN?
  lees de reviews!

  AANMELDEN

  Wil je graag je rijbewijs halen bij Rijschool Roordink? Meld je dan aan via het onderstaande formulier.

   Geslacht
    

   STEL JE VRAAG

   Heb je na het lezen van al deze informatie toch nog een vraag? Geen probleem. Wij geven hier graag antwoord op. Vul onderstaand formulier in en wij reageren zo snel mogelijk.

    ROORDINK CADEAUBON

    Geef iemand een rijles cadeau!

    GEEF EEN CADEAUBON