Informatie aanvragen  SNELLER DAN DE FIETS!

  Na een lange dag op school wil je natuurlijk graag zo snel mogelijk naar huis. Maar helaas, je moet eerst nog een half uur fietsen. Maak daar zelfs maar drie kwartier van want er staat een onwijs harde tegenwind. Vanmorgen had je deze ook al recht tegen je in, maar nu is deze 180° gedraaid.  Zou toch best lekker zijn als je nu je bromfietsrijbewijs had gehad, of niet?

  Wij rijden met maximaal twee cursisten terwijl het maximum wettelijk toegestane aantal vier is. Hierdoor krijg jij meer aandacht tijdens de lessen. Ook lessen wij in 2 blokken. Eén van 3 uur en één van 2 uur. Zo blijf je je concentratie behouden en leer je sneller! Onze bromfietsen hebben een windscherm en tijdens de lessen mag je gebruik maken van onze beschermende kleding. Hierdoor heb jij geen last van de wind tijdens de les. Om te voorkomen dat je koude handen krijgt zijn de bromfietsen ook voorzien van handvatverwarming.

  WAAROM RIJSCHOOL ROORDINK?

  • Begeleiding van ervaren instructeurs
  • Slechts twee dagdelen nodig
  • Bromfiets en beschermende kleding
  BROMFIETSTHEORIE


  Wanneer je je rijbewijs voor de bromfiets wilt halen komt daar ook theorie bij kijken. We plannen samen een examen met jou in. Vervolgens ga je aan de studie. Hiervoor bieden wij theorieboeken waarmee je zowel online als offline kan oefenen.

   

  OPLEIDINGSDATA


  Door een toenemende vraag en beperkte beschikbaarheid zijn examendata schaars geworden. Er zijn enkele data beschikbaar, maar deze vullen snel. We raden daarom aan om snel te reageren en slim te plannen om ervoor te zorgen dat je op tijd je examen kunt afleggen. Neem contact met ons op voor ondersteuning en advies bij het plannen van je bromfietsexamen. Samen zorgen we ervoor dat je goed voorbereid en op tijd klaar bent om de weg op te gaan.

  • Zo slaag je!

  • 1 Je slaagt voor je theorie-examen

   Voordat je begint met lessen moet je het theoriecertificaat hebben behaald. Samen plannen we jouw theorie-examen. Vervolgens ga je aan de slag met leren. Dit doe je door zelfstudie. Heb je daar liever hulp bij? Dan bieden wij hiervoor individuele theorietraining aan.

  • 2 Je meldt je aan voor bromfietsrijles

   Wanneer je je theoriecertificaat hebt behaald en je bent 16 jaar, neem je contact met ons op voor je praktijklessen.

  • 3 Je volgt je rijlessen

   Je volgt vijf uur rijles in twee dagdelen. De eerste keer heb je drie uur les. De tweede dag heb je twee uur les en gelijk erachteraan heb je je praktijkexamen. Voor de lessen en je praktijkexamen gebruik je een van onze bromfietsen. Deze lessen volg je met maximaal één andere leerling.

  • 4 Je haalt je praktijkexamen

   Nadat je alle vijf de uren rijles hebt gehad, is het tijd voor je praktijkexamen. Hierin laat je zien dat jij je veilig op een bromfiets kunt gedragen in het verkeer.

  • 5 Je haalt je rijbewijs op in het gemeentehuis

   Gefeliciteerd! Je bent geslaagd voor je examen! De dag na het examen kan je het rijbewijs aanvragen bij je gemeente. Als cadeautje krijg je van ons je eerste autorijles!

  Jouw instructeur:

  Onze pakketten:

  • Lespakket
   Dit pakket bevat:
   • 3 uur rijles à 60 minuten
   • 2 uur rijles à 60 minuten
   • Praktijkexamen CBR
   • Gebruik helm en beschermende kleding *
  • Herexamenpakket
   Dit pakket bevat:
   • 2 uur rijles à 60 minuten
   • Praktijkexamen CBR
   • Gebruik helm en beschermende kleding *

  Voor deze opleiding betaal je geen inschrijfgeld.

  1 januari 2024 – Op al onze opleidingen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW en 0% BTW voor CBR-producten. Download hier onze volledige prijslijst voor het bromfietsrijbewijs.

  Gemiddelde cijfer:
  972 beoordelingen

  9.4
  BENIEUWD wat anderen hebben ervaren?
  Lees de reviews!

  Aanmelden

  Wil je graag je rijbewijs halen bij Rijschool Roordink? Meld je dan aan via het onderstaande formulier.

   Geslacht

    

   Stel je vraag

   Heb je na het lezen van al deze informatie toch nog een vraag? Geen probleem. Wij geven hier graag antwoord op. Vul onderstaand formulier in en wij reageren zo snel mogelijk.

    Roordink Cadeaubon

    Geef iemand een rijbewijs cadeau!

    GEEF EEN CADEAUBON

    Veel gestelde vragen

    Waar geven jullie rijles?

    Wij verzorgen de bromfietsrijlessen vanuit onze vestiging in Putten.

    Je mag al starten met je rijopleiding als je 15,5 bent. Je begint dan met het halen van je theorie. Vanaf 16 jaar mag je beginnen met de praktijk.

    Het theoriecertificaat voor de categorieën auto, motor en bromfiets is 1,5 jaar (18 maanden) geldig.

    Nee, dat hoeft niet. Bij de rijschool kan je kosteloos gebruik maken van een helm, handschoenen en beschermende kleding.

    Wij geven les met maximaal 2 leerlingen tegelijkertijd. Mocht de instructeur het nodig vinden om jou individueel te begeleiden rij je 1 op 1 met je instructeur.

    Jazeker, dat kan! Met een cadeaubon bepaal je zelf hoeveel lessen je cadeau wilt geven. Geef een cadeaubon!

    Staat jouw vraag er niet tussen?
    Je mag ons altijd bellen op 0341 353 294