Hey!

Wij zijn Roordink. Wij geloven dat iedereen op een leuke manier kan leren om op een veilige manier deel te nemen aan het verkeer. Wie je ook bent, wat je verhaal ook is, Roordink geeft je met plezier het stuur in handen.

Teamspirit leidt tot groei! Daarom geven we elkaar de ruimte om te ontwikkelen. De familiaire sfeer geeft ons team én de cursisten een veilige setting om het beste in elkaar naar boven te halen. We durven eerlijk te zijn en respect vinden we vanzelfsprekend. Succes maken we samen.

Als maatschappelijk betrokken rijschool zijn we helemaal klaar voor de toekomst. Ons aanbod van opleidingen, evenementen en trips is erop gericht om jou met plezier en zelfvertrouwen deel te laten nemen aan het verkeer. Of je nu net begint met rijlessen of al jarenlang achter het stuur zit, bij Roordink hebben we voor elke levensfase en behoefte een passende opleiding.

We bieden relevante opleidingen en evenementen voor iedereen die zich vrij wil voelen in het verkeer. En het mooie is: eens een Roordink-cursist, altijd een deel van de familie. Zo dragen we bij aan de verkeersveiligheid en het rijplezier voor iedereen, een leven lang.

Voel je thuis bij Roordink!

DEZE TOPPERS LEIDEN JE OP

WERKEN ALS RIJINSTRUCTEUR

Jij bent hiervoor geschikt!

Durf de stap te zetten!