icon
close werken bij rijschool roordink

  Informatie aanvragen

  Welke cursus volg jij?

  Volgens de Code 95 richtlijn ben je als vakbekwaam beroepschauffeur verplicht iedere vijf jaar 35 uur nascholing te volgen. Met meer dan 25 jaar ervaring en een team van ervaren en professionele instructeurs, staan wij garant voor kwalitatieve opleidingen en nascholing op maat.

  Wij helpen je graag met het behalen en bijhouden van jouw nascholing. 

  Specialist in maatwerk

  Onze specialiteit ligt bij het ontzorgen van bedrijven met meerdere chauffeurs.  Ook bedrijven met grote aantallen chauffeurs zijn voor ons geen uitdaging meer. Met ons online portaal en ervaring in het organiseren van complete nascholingsdagen helpen wij graag! Wil je een cursus volgen op maat specifiek passend voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op. We komen vervolgens graag bij je langs om een passend voorstel te maken.

  EHBO – €195,-

  Reserveren

  Code 95 data

  • Datum
   Training
  • 08-06-2024
   EHBO – €195,-
  • 28-09-2024
   Rij-optimalisatie (baantraining)
  • 26-10-2024
   Rij-optimalisatie (baantraining) – Nog enkele plaatsen
  • 16-11-2024
   EHBO – €195,-
  • 21-12-2024
   Rij-optimalisatie (baantraining)

  Uniek aan Roordink Transport Opleidingen:

  • Code 95 Rijschool Roordink Transport Opleidingen online SBVO portaal
   SBVO opleidingsportaal

   Roordink Transport Opleidingen is aangesloten bij SBVO (Samenwerkende Beroepsvervoer Opleiders). SBVO is een online platform dat ondernemers en chauffeurs volledig ontzorgt op gebied van nascholing.

   Dat gebeurt in de basis door systematisch alle nascholingsuren in kaart te brengen. Daardoor heeft jouw bedrijf een compleet overzicht van gevolgde en nog te plannen nascholingsuren en opleidingen van jouw medewerkers. Daarnaast is het mogelijk om in het SBVO portaal opleidingen en cursussen te plannen en de voortgang hiervan bij te houden.

  • Code 95 Rijschool Roordink Transport Opleidingen Mobile Training Centre Expandable trailer
   Mobile Trainings Centre

   Wil je een incompany training, maar heb je geen ruimte tot je beschikking? Wij hebben hiervoor een passende oplossing met ons Mobile Trainings
   Centre.

   Wij ontzorgen daarmee jouw bedrijf door alle benodigdheden voor een complete cursusdag te faciliteren. Met onze innovatieve trailer komen wij naar elke gewenste locatie om training te geven. Roordink Transport Opleidingen heeft hiermee als enige opleider in Nederland een innovatieve oplossing om theorie te combineren met de beroepspraktijk.

  • Code 95 Rijschool Roordink Transport Opleidingen LZV
   LZV-certificaat

   Een Lange en Zware Vrachtautocombinatie, is een combinatie waarmee je meer vracht kan en mag vervoeren dan een gewone vrachtautocombinatie. Deze opleiding telt mee voor 7 praktijkuren voor je Code 95.

   Om te beginnen met deze opleiding moet je aan een aantal voorwaarden voldoen. Je moet al in het bezit zijn van een CE-rijbewijs en Code 95. Daarnaast moet je minstens vijf jaar ervaring hebben met het besturen van voertuigen waar je een CE-rijbewijs met Code 95 voor nodig hebt. Deze opleiding duurt één dag.

  • Code 95 Rijschool Roordink Transport Opleidingen Maatwerk Chauffeursdag Nascholing
   Maatwerk Code 95

   Wil je een cursus volgen op maat, specifiek passend bij jouw bedrijf? Dat vinden wij mooi om te regelen! We komen graag bij je langs om een passend voorstel te maken.

   Iedere branche en ieder bedrijf is weer anders. Daarom kijken we graag met jouw bedrijf mee. We kijken samen hoe een Code 95 training echt tot zijn recht kan komen. Verschillende onderwerpen, zowel theorie als praktijk, kunnen op 1 dag gecombineerd worden. Onze opleidingsadviseurs hebben ruime ervaring en denken graag met je mee.

  DEZE TOPPERS LEIDEN JE OP:

  Gemiddelde cijfer:
  934 beoordelingen

  9.3
  BENIEUWD WAT ANDEREN HEBBEN ERVAREN?
  Lees de reviews!

  RESERVEREN

  Laat hieronder je gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.
  Let op: Een reservering is pas definitief na bevestiging.

   Geslacht
    

   Stel je vraag

   Heb je na het lezen van al deze informatie toch nog een vraag? Geen probleem. Wij geven hier graag antwoord op. Vul onderstaand formulier in en wij reageren zo snel mogelijk.