icon
close

  Informatie aanvragen

   Informatie aanvragen

   WE DOEN NOG VEEL MEER

   Wil jij taxichauffeur worden? Of wil je ervaring krijgen met rijden in barre weersomstandigheden? Wij hebben opgeleide instructeurs die bijvoorbeeld slipcursussen of de taxichauffeur opleiding verzorgen.

   Naast deze speciale cursussen hebben wij ook instructeurs die expert zijn in de begeleiding van mensen met autisme, ADHD of een lichamelijke beperking. Bij ons is iedereen welkom, want wij kunnen de speciale aandacht geven die iemand nodig heeft.

   • Taxi

    Vind je het leuk om met mensen om te gaan en vind je het leuk om auto te rijden? Dan is dit de perfecte combinatie voor jou! Voor de taxi-opleiding moet je zowel theorie- als praktijkexamen doen. De praktijklessen zijn opgedeeld in twee blokken, een blok van drie uur les en een blok van twee uur met aansluitend het examen in Leusden of Harderwijk. Wanneer je de examens haalt heb je een volledige taxipas en mag je in heel Europa taxi rijden.

    Wil je graag meer informatie over de taxipas?
    Bel ons of vul het contactformulier in.

   • ADHD, Autisme of lichamelijke beperking

    Heb jij speciale begeleiding nodig door bijvoorbeeld ADHD, autisme of een lichamelijke beperking? Dan ben je bij ons enorm welkom. Wij hebben speciaal opgeleide instructeurs om jou de benodigde aandacht te geven. Ook hebben wij een aangepaste automaat die ons daarbij helpt.

    Wil je graag meer informatie over onze speciale begeleiding?
    Bel ons of vul het contactformulier in.

   • Angst of opfrissen

    Heb jij angst ontwikkeld voor autorijden en wil je daar vanaf? Of heb je al lang niet meer gereden, waardoor je weer even wilt opfrissen? Ook dan ben je welkom. Onze instructeurs hebben hier veel ervaring mee.

    Wil je weten welke opties en mogelijkheden wij bieden?
    Bel ons of vul het contactformulier in.

   • Caravantraining

    Tijdens deze training krijg je handige tips en adviezen om veilig en verantwoord met je caravan op vakantie te gaan. Wij stemmen deze training af op jouw behoeften. Heb je moeite met een specifiek onderdeel? Geef het aan en wij passen de training hierop aan. Daarnaast is het mogelijk om met je eigen combinatie te oefenen.

    Benieuwd naar de opties?
    Bel ons of vul het contactformulier in.

   Gemiddelde cijfer:
   756 beoordelingen

   9.3
   BENIEUWD WAT ANDEREN HEBBEN ERVAREN?
   Lees de reviews!

   AANMELDEN

   Wil je kennismaken met Rijschool Roordink en hoe het is om bij ons les te krijgen? Meld je dan aan!

    Geslacht

    STEL JE VRAAG

    Heb je na het lezen van al deze informatie toch nog een vraag? Geen probleem. Wij geven hier graag antwoord op. Vul onderstaand formulier in en wij reageren zo snel mogelijk.

     ROORDINK CADEAUBON

     Geef iemand een rijbewijs cadeau!

     GEEF EEN CADEAUBON