Informatie aanvragen  NKC Camper Rijvaardigheidstraining

  Zit je ook met zweethandjes achter het stuur van jouw camper? Volg dan de NKC Camper Rijvaardigheidstraining bij Rijschool Roordink. Rijschool Roordink is een NKC-erkende rijschool en biedt naast alle reguliere opleidingen ook de NKC Camper Rijvaardigheidstraining.

  Officiële NKC Rijvaardigheidstraining

  Ben jij NKC-lid en wil je jouw camperrijvaardigheid verbeteren? Doe dan mee aan deze speciale training die ontwikkeld is door de NKC en BOVAG. Verbeter op één dag alle essentiële technieken en ga daarna met nog meer zelfvertrouwen met jouw camper de weg op.

  In 1 dag volleerd camperaar!

  • Minder schades
  • Meer zelfvertrouwen
  • Korting op de NKC camperverzekering
  OEFENING BAART KUNST!


  Tijdens deze speciaal voor de camperaar ontwikkelde training leer je veertien handelingen en komen diverse tests aan de orde. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Inparkeren, obstakels ontwijken, breedte en hoogte inschatten voor takken en bruggen, werking technologie (sensoren)
  • Ogen- , reactie én verkeerstest
  • Tips voor schadepreventie, bijvoorbeeld het voorkomen van hagelschade

  De enige training die 100% op de camperaar gericht is!

  KOSTEN TERUGVERDIENEN


  Deze zeer complete training kost € 329,- per camper. Een bedrag dat je bovendien kunt terugverdienen. Want slaag je voor de training, dan krijg je vijf jaar lang maar liefst 10% korting op de jaarpremie van de NKC Camperverzekering. Je hebt recht op de korting als je als geregistreerde (bij NKC) regelmatige bestuurder de rijvaardigheidstraining volgt, de bestuurder bent tijdens de training en de training met succes gevolgd hebt.

  dagtraining: € 329,-

  AANMELDEN

  Lijkt het jou wat om de campertraining te volgen? Meld je hieronder aan!

   Geslacht

    

   STEL JE VRAAG

   Heb je na het lezen van al deze informatie toch nog een vraag? Geen probleem. Wij geven hier graag antwoord op. Vul onderstaand formulier in en wij reageren zo snel mogelijk.

    ROORDINK CADEAUBON

    Geef iemand een rijles cadeau!

    GEEF EEN CADEAUBON